Hastanemizde oluşabilecek herhangi bir afet durumuna hazırlıklı olabilmek için, planlamış olduğumuz 'Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP)' kapsamında 07.12.2023 tarihinde masa ve saha deprem tatbikatı düzenlenmiştir.
08 Aralık 2023

1.2.3.4.5.

6.

Hastanemizde oluşabilecek herhangi bir afet durumuna hazırlıklı olabilmek için, planlamış olduğumuz 'Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP)' kapsamında 07.12.2023 tarihinde masa ve saha deprem tatbikatı düzenlenmiştir. Deprem tatbikatı; hastanemiz personelleri, Tercan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tercan Belediyesi ve UMKE ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Yapılan tatbikatla olası bir afet durumuna hazırlık yapılmış ve farkındalık oluşturulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.